Our Business Is To Make Yours Shine

booking Klar Rengøringsservice
Online Booking

Online booking er ikke tilgængelig lige nu


cleaners Klar Rengøringsservice
Få en fast rengøringsaftale

Vi indgår gerne en fast rengøringsaftale, hvor vi aftaler et fast tidsinterval, vi kommer og udfører rengøringen på.


products Klar Rengøringsservice
Svanemærket rengøring til erhverv

Vi udfører professionel og miljøvenlig rengøring. Ved at vælge miljørigtige rengøringsprodukter skaber vi et godt indeklima både for dig, dine medarbejdere og din virksomhed.

payment Klar Rengøringsservice
Bestil rengøring af erhvervslokaler her

Ring til os på telefon 93 86 13 99 i dag og bestil kontor rengøring og hør mere om vores erhvervsrengøring priser.


Erhvervsrengøring for virksomheder, butikker og kontorer

Har I brug for professionel hjælp til erhvervsrengøring? Så lad os stå for opgaven. Hos ALT Rengøringsservice I/S kan vi løse alle former for rengørings opgaver for både små og store virksomheder, for butikker og for kontorer i blandt andet Aalborg kommune, Støvring og 30 km fra Aalborg kommune. Vi lægger vægt på kvalitet, sanitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af jeres virksomhed efter et besøg af vores firmarengøring.

Kontorrengøring og firmarengøring

Vi sætter dine ønsker og behov i højsædet. Vi har mange års erfaring i branchen og mener helt bestemt vi kan vores kram. Erhvervsrengøring er et spørgsmål om at have sans for detaljerne. Hjørnerne skal rengøres og man skal komme helt i dybden, så arbejdspladsen er behagelig og præsentabel. Vi sætter en dyd i at udføre vores arbejde med stor omhu og sikrer at i får den højeste kvalitet af vores arbejde.

UFORPLIGTENDE TILBUD?

Trusted for cleanliness by