121522694 1881717161971182 3516088243326749341 n Klar Rengøringsservice

Marjury weibel & Kathy Rasmussen

Indhaver

Om ALT rengøringsservice I/S

ALT Rengøringsservice I/S er en virksomhed med ordnede forhold, vi går ikke på kompromis med hverken sikkerhed eller gældende regler.
Hos ALT rengøringsservice I/S går vi op i faglighed, tætte relationer og medarbejdertrivsel. Dette er med til at sikre vores høje kvalitet og en ensartet rengøring.

Hvorfor vælge os?

cleaners Klar Rengøringsservice
Garanti for professionel kvalitet
payment Klar Rengøringsservice
overkommelige betalinger
products Klar Rengøringsservice
Bedste produktgaranti

Vores fokus er på at sikre tilfredse kunder. Det skyldes både en faglig stolthed, men også at tilfredse kunder fortsætter samarbejdet. Så det er en god forretning at levere kvalitet og service, der er i top.

Vi mener, at glade medarbejdere leverer et godt arbejde. Derfor er vi meget opmærksomme på, at vores medarbejdere har det godt og er glade. Vi tilbyder gode løn- og personaleforhold for vores ansatte, som har professionel rengøringserfaring, og vi bruger faste assistenter og en fast inspektør hos vores kunder.

Tidsbegrænset tilbud!

Bestil rengøring nu!


Send anmodning

Vores Priser

Priser inkl. moms og rengøringsmidler

Time priser

Kr. 275.-

cleaning3 Klar Rengøringsservice
Privat Rengøring

Hos ALT Rengøringsservice I/S tilbyder vi en professionel og grundig rengøring af dit hjem i Aalborg og omegn. Vi har stor erfaring inden for branchen, og vi løser størstedelen af alle rengøringsopgaver. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores rengøring, og vi forlader ikke en opgave før, at den er løst med det ønskede resultat.

time Priser

kr. 350.-

cleaning1 Klar Rengøringsservice
Flytterengøring

Skal du flytte, og vil du gerne være fri for at bruge tid på at rengøre din bolig? Så bestil en grundig og professionel flytterengøring hos ALT Rengøringsservice I/S. Vi tilbyder rengøring ved flytning til private, virksomheder og boligselskaber i hele Aalborg og omegn. Vi har hjulpet kunder med grundig og professionel rengøring i forbindelse med fraflytning – skal du være den næste?

1 gang om ugen

Fra Kr. 1.531

cleaning2 Klar Rengøringsservice
Erhversrengøring

Vi tilbyder miljøvenlig rengøring af kontor og kontorlokaler i Nordyjlland og omegn til både større og mindre virksomheder. Et rent kontor er med til at skabe et godt indeklima, der kan medvirke til færre sygedage og større arbejdsglæde blandt de ansatte. Hos ALT Rengøringsservice I/S tilbyder vi stabil og grundig erhvervsrengøring i høj kvalitet til en god pris